За Нас

logo

“Вестранс”ООД е създадена през 1994г. с основен предмет на дейност търговия и транспорт на петролни продукти. Фирмата ни е известна като коректен партньор и се ползва с добро име, което се дължи на високото качество на горивата, които предлагаме в нашите обекти, а също и на гъвкавата политика по отношение на обслужването на клиентите. Нашата главна цел е да създадем на нашите клиенти най-добрите условия в помощ на техния бизнес. Нашето мото е да намираме решение за всеки казус, свързан със съвместната ни дейност и да удовлетворим всяко тяхно изсикване.

“Вестранс”ООД разполага с шест собствени бензиностанции в различни населени места и картова система за обслужване на корпоративни клиенти –„Пегаскард”. Предлагаме различни опции на разплащане, съобразени с нуждите на всеки отделен клиент, а също така и атрактивни търговски отсъпки, обвързани с потреблението.
През 2014г. работихме усилено по разработването, внедряването и тестването на партньорска програма, чрез която „Пегаскард” да разшири обхвата си на дейност и за удобство на своите клиенти да може да се използват не само на собствените ни бензиностанции. През 2015г. програмата успешно стартира и вече имаме редица партньори в почти всички градове на страната като проектът все още търпи развитие. За да утвърдим „Пегаскард” като синоним на качество, подбираме своите партньори по тяхната безкомпромисност в това отношение, а също и по тяхната безупречна търговска репутация.

Ние от „Вестранс”ООД залагаме на дълготрайните отношения. Екипът ни е заедно от повече от 15 години. Не малко от клиентите ни – също. Отнасяме се към всички с уважение и ценим труда им – и на екипа ни, и на клиентите ни. Затова всяко индивидуално изискване е важно за нас и се стремим да го изпълним –
бензиностанция в конкретно населено място;
подробна информация за зарежданията;
персонален клиентски модул за следене на зарежданията в реално време.

Ако искате да се присъедините към нашето голямо семейство, заявете своята карта „Пегас” в нашия сайт.